Connect with us

Sponsors

Outdoor Challenge Park

Outdoor Challenge Park, een natuurlijke keuze

Klimmen, oriëntatietochten, high rope courses, vlotbouwen, tokkelen, kajakpolo… Beleef het op de mooiste plek van Nederland. Outdoor Challenge Park ligt midden in het Hulsbeek, een 230 ha groot natuurpark bij Oldenzaal. Om een vergelijking te maken: dat zijn zo’n 345 voetbalvelden bij elkaar. Hier vind je bos, grote, natuurlijke vijvers en stranden. Meer heb je niet nodig voor een geweldige dag.

Een unieke nederzetting

Midden in het bos, aan de rand van een grootse vijver, bouwden wij onze nederzetting. Kleine groepen, grote bedrijven, voor iedereen is het een bijzondere plek. Onze verzamelplaats gaat op in het landschap. Het is een karakteristiek houten, met sedum bedekt pand dat duurzaam gebouwd is. We hebben er verschillende ruimtes. Natuurlijk is er een bar.

Een eindje verderop staat een originele Laplandse tipi. Er passen zeker 30 mensen in, maar ook met 5 mensen is het goed toeven. Als het wat kouder is, zit je er gezellig rondom een grote hout gestookte open haard.

Aan de oever van de vijver ligt een houten vlot klaar. Peddel naar het midden van het water voor een bijzonder ontspannen etentje of een vergadering die de tongen losmaakt.

In de hot tub bij de vijver neem je afstand van het drukke, snelle leven van alledag. Geniet van de warmte, de stilte, de natuur en – als het even meezit – een prachtige sterrenhemel. Een moment van rust in een ongewone setting. Er is plek voor ongeveer 8 mensen.

Buiten beleven

Ons klimpark vind je in het bos rondom. Er zijn avontuurlijke houten klimobjecten, een tokkelbaan en een high- en low-rope course. Maar klimmen is niet het enige. Wat dacht je van oriëntatietochten met iPad, GPS of kaart en kompas, survival of knapzakroute met de kinderen. Ideaal om gewoon plezier met elkaar te hebben, perfect voor een anders-dan-anders bedrijfsuitje, motivatie- of relatie-event, verjaardagsfeest of vriendenuitstapje. Wij beloven een onvergetelijke dag voor iedereen.

De basis: natuur, samen, bewegen. En het weer? Zomer en winter, zon en regen, alles heeft zijn charme. Je kunt bij ons altijd – en voor elk budget – terecht voor een prachtig avontuur.

Advertisement

Categorieën

Facebook

More in Sponsors

 • VR Venture

  VR Venture bestaat uit een groep enthousiaste collega’s met zeer een uiteenlopende achtergrond; visualisatiespecialisten,...

 • Snoek Puur Groen

  Onze visie is puur groen en dat wilden we terug laten komen in onze...

 • Van Gorkom Retail Property Consultancy

  Wanneer u op zoek bent naar een A1 winkellocatie, in eigendom of als gebruiker,...

 • Bloesem Kinderopvang

  De oprichters van Bloesem Kinderopvang, Brenda en Daniel ten Vergert, zijn in 2008 begonnen in Haaksbergen. Op het moment...