Connect with us

Algemeen

Softball against Cancer

Softball against Cancer

Op dinsdag 1 mei 2018 viert Softball against Cancer haar 3e verjaardag.  Een dag lang kun je softball training volgen van de beste softballsters van Nederland. De drijvende kracht achter dit evenement is Ginger de Weert, international en hoofdklassespeelster van de Sparks. Onze heren zullen ook een bijdrage leveren aan het evenement. Anthony Beaumont, Emeron Lourens, Martijn Guillot, Matthew Scholten, Jeroen Mulder en Quincy Jones zullen als instructeurs helpen op deze fantastische dag!

SCHRIJF JE IN!

 

Hieronder de belangrijkste informatie!

Hoelang duurt de clinic?

De clinicdagen zijn van 10.00 t/m 15.30 uur. De clinics bestaan uit een ochtend en middagdeel. Tussendoor is er een pauze van +/- 45 minuten.
Kan ik mijzelf opgeven voor meerdere onderdelen?

Nee, het ochtenddeel van de clinic bestaat uit specifieke training (Pitching,Catching, Fielding of Outfield). Het middagdeel bestaat uit hitting en wedstrijdjes.

 

Wat moet ik meenemen?

De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor honkbalmateriaal bestaande uit een honk/softbal handschoen, schoenen en evt een knuppel. Mocht de deelnemer zich opgeven voor het onderdeel ‘catchen’ dan moet de deelnemer zelf zorgen voor een catchersuitrusting. Ben je bang dat je iets kwijt raakt, zet dan je naam op je spullen!

 

Kan ik op het complex eten en drinken kopen?

Ja, dit kan. De horeca gelegenheid ‘the Duck out’ zal tijdens het evenement open zijn. Je kunt hier terecht voor koffie, thee, een broodje of patatje. Daarnaast serveert Brandt in de keuken heerlijke kipsate, spar e-ribs en nog veel meer.

Hoe kan ik mijzelf opgeven?

Dit kan via de aanmeldpagina op onze website.

Wat zijn de kosten?

Voor deelname aan Baseball of Softball against Cancer vragen wij een donatie van € 10,- (excl. 0,50 transactiekosten).Dit bedrag betaal je via de betaalmodule die gekoppeld is aan het inschrijfformulier.  Je kunt betalen via Ideal of Paypal.

Let op: zonder betaling ontvangen wij geen inschrijving.

Kan ik tijdens Softball against Cancer merchandise kopen?

Ja, dit kan. Tijdens het evenement verkopen we onze producten in de Baseball & Softball against Cancer stand. Je kunt hier zowel contant als met pin betalen.

Wat is het adres van het complex?

Sportpark Pioniers
Nieuwe Molenaarslaan 10

2134 AS Hoofddorp
Waar kan ik parkeren?

Vanwege de grote toestroom aan publiek vanuit heel Nederland kan het zijn dat het parkeerterrein gelegen aan het honkbalcomplex vol is. U kunt dan uw auto parkeren op het parkeerterein van Sportcentrum Koning Willem Alexander. Via de brug bent u dan binnen 5 minuten op het honkbalcomplex. (Zij ingang)

Routebeschrijving
Vanuit Amsterdam/Den Haag, via de A4, neem afslag 3a Hoofddorp-Zuid.
Einde van de afslag rechts, volg de Ring Hoofddorp.
Na 5 Km bij de eerste rotonde, neem ¾ voor het sportpark.
Lichtmasten zijn aan de linkerhand te zien.

 

Vanuit Haarlem/Hillegom, via N205 neem afslag Ring Hoofddorp / Floriande

Bij 2e rotonde ¼ rechts voor het sportpark.
Per openbaar vervoer vanaf NS station Hoofddorp,

Connexxion streekbus 168, halte ‘Sportcentrum Koning Willem Alexander. (15 min)

Via loopbrug vanaf parkeerterrein van dit sportcentrum 5 minuten lopen.

Advertisement

Categorieën

Facebook

More in Algemeen