Connect with us

Sponsors

Van Gorkom Retail Property Consultancy

Wanneer u op zoek bent naar een A1 winkellocatie, in eigendom of als gebruiker, dan kunnen wij u daarbij uitstekend ondersteunen en begeleiden. Ook voor een retail beleggingsobject bent u bij ons aan het juiste adres. Van Gorkom Retail Property Consultancy is een autoriteit op het gebied van A1 retail-, supermarkt- en (wijk)winkelcentravastgoed.

Het bedrijf is opgericht en wordt geleid door Frank Van Gorkom. Van Gorkom Retail Property Consultancy geeft onder andere advies over, en begeleidt de transactie van, aan- en verkoop, beleggingstransacties, huur en verhuur, sale- en leasebacktransacties en (her)ontwikkelingsprojecten.

Adviserings- en transactietrajecten die het werkgebied van de traditionele makelaar ver overstijgen, niet in de laatste plaats door de onafhankelijkheid die Van Gorkom Retail Property Consultany heeft ten opzichte van een makelaar. Wij spannen ons tot het uiterste in om u te voorzien van optimale adviezen en begeleiding van de daarop volgende vastgoedtransacties.

Adres

 Koninginneweg 11, Hilversum

Telefoon

 +31(0)35 – 76 76 500

E-mail

info@vangorkomrpc.nl

Advertisement

Categorieën

Facebook

More in Sponsors

 • VR Venture

  VR Venture bestaat uit een groep enthousiaste collega’s met zeer een uiteenlopende achtergrond; visualisatiespecialisten,...

 • Snoek Puur Groen

  Onze visie is puur groen en dat wilden we terug laten komen in onze...

 • Bloesem Kinderopvang

  De oprichters van Bloesem Kinderopvang, Brenda en Daniel ten Vergert, zijn in 2008 begonnen in Haaksbergen. Op het moment...

 • HELD Personal Training

  HELD Personal Training Club HELD is een unieke Personal Training Club gelegen in het...